خدمات استودیو پیکان

اجاره استودیو ضبط

درواقع استودیو مرکز تخصصی ضبط صدا، ضبط موسیقی و فیلم است. استودیو دارای میکروفون، دستگاه دیجی و اکو و… است. گفتنی است برای ساخت دیوارهای استودیو از فیبر استفاده می‌شود که صدا در داخل اتاق استودیو نپیچد و در نهایت کیفیت صدای بهتری ارائه شود. اصولا استودیو در فضایی ساخته می‌شود تا صدای آن برای دیگران آزاردهنده نباشد. استودیو ضبط صدا ممکن است برای ضبط صدای خوانندگان، دوبله فیلم سینمایی و انیمیشن و تعویض دیالوگ استفاده شود.

تجهیزات استودیو ضبط صدا

در یک استودیو ضبط صدا تجهیزاتی نیاز است که اکثرا از قیمت بالایی برخوردار هستند. هر یک از این تجهیزات نقش بسزایی در تولید ایفا می‌کنند. به عنوان مثال، میکرفون که یکی از ابتدایی‌ترین تجهیزات یک استودیو به شمار می‌رود، در مسیر ضبط صوت مورد استفاده قرار می‌گیرد. استودیو پیکان در تلاش بوده با تکیه بر جهیزات کامل فضایی مناسب برای ضبط صدا و انواع سازها را فراهم آورد.

تجهیزات مورد نیاز در استودیوی ضبط صدا نیز شامل موارد زیر است:

  1. کنسول ترکسبی حرفه‌ای که در اصطلاح به آن آنالوگ گفته می‌شود.
  2. تقویت کننده‌های میکروفون که پری امپ نام دارند.
  3. طیف گسترده‌ای از میکروفون‌ها
  4. کارت صدای ایده‌آل
  5. پایه میکروفون به همراه پاپ شیلد
  6. تجهیزات مخصوص به افکت‌گذاری، کمپرسور، ریورب، اکولایزر و…
  7. تعدادی صندلی و میز استودیو
  8. وسایل نورپردازی به منظور ایجاد شرایط تصویربرداری

فرم خدمات

"ضروری" indicates required fields

نام و نام خانوادگیضروری
انتخاب ساعتضروری
:
انتخاب تاریخ
این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .

پادکست

پادکست، محتوا را به صورت صوتی به مخاطب ارائه می‌دهد. همچنین بهترین گزینه برای استفاده بهینه از زمان است، در زمان‌هایی که در ترافیک هستید، در پیاده‌روی، مسیر اتوبوس و مترو، در هر حالت که کلافه و خسته‌ هستید پادکست تجربه لذت‌بخشی برای شما خواهد بود. معمولا پادکست‌ها در موضوعات مختلفی مانند علمی، تاریخی، خبری، تخصصی، تکنولوژی، ورزشی، طنز، سفر و گردشگری، یادگیری زبان خارجی، عکاسی، موسیقی و… تولید می‌شوند. شما می‌توانید متناسب با علاقه‌ شخصی‌تان دست به انتخاب بزنید و پادکست منتخب‌تان را گوش دهید. از جمله سایت‌های ایرانی که برای گوش دادن پادکست در دسترس هستند؛ شنوتو، تهران پادکست و ناملیک هستند. همچنین برای دسترسی به پادکست‌های دانلود شده در صورت آفلاین بودن، می‌توانید به کست‌باکس، استیتچر و اورکست مراجعه کنید. شما می‌توانید برای رزرو وقت استودیو بر روی عبارت لینک شده کلیک کنید.

پادکست چیست؟

شاید فکر کنید پادکست فقط یک محتوای صوتی ضبط شده است در حالیکه پادکست جمع چند محتوای ضبط شده درباره یک موضوع خاص است که برای دانلود بنابر ترتیب زمانی در دسترس مخاطب قرار می‌گیرد. برای آن که مخاطبان از قسمت جدید پادکست مورد علاقه خود آگاه شوند، باید آن را دنبال کرده یا مشترک پادکست شوند. همچنین با توجه به بررسی‌های مربوط به بازاریابی محتوا، تولید پادکست در قالب محتوای صوتی می‌تواند تاثیرگذارتر از تولید محتوای متنی باشد.

مهارت لازم برای گویندگان

دوبله چیست؟

در لغت دوبله به معنای انجام دوباره يک کار است و از آن‌جا که به جای ضبط همزمان تصوير و صدا اين کار را در دو مرحله ضبط تصوير در وهله اول و ضبط صدا در مرحله دوم انجام می‌دهند به آن دوباره کاری و يا دوبله می‌گويند .
گفتارگردانی، دوبله و یا دوبلاژ قرار داد صدای صداپیشگان به جای صدای اصلی بازیگران و یا شخصیت‌های داستان است. امروزه دوبله برای تغییر زبان فیلم انجام می‌شود و گاهی که هنرپیشه از عهده خوانندگی برنمی‌آید صدای آواز نیز دوبله می‌شود.

پیش‌تر، به دلیل مرسوم نبودن امکانات صداگذاری سر صحنه با کیفیت ناسب، بسیاری از فیلم‌ها با همان زبان اصلی خود دوبله می‌شد.

دوبله در ایران به سه دسته تقسیم می‌شود؛ مستقل، سازمانی و سندیکایی.

تاریخچه دوبله
هنر دوبله در اوایل سال 1931 میلادی برابر با سال 1309 شمسی برای اولین‌بار در کشورهایی همچون فرانسه، ایتالیا و انگلستان به منظور ناطق کردن فیلم‌های صامت قدیمی و به عنوان روشی نوین مورد توجه اهالی سینما قرار گرفت. این هنر در سال 1320 شمسی وارد ایران شد. پیش از ورود هنر دوبله به ایران فیلم‌های ناطق دوبله نشده با حضور مترجمان همزمان در سالن اکران می‌شدند. با گذشت زمان شیوه جدید برای ترجمه این فیلم‌ها نیز باب شده است به این صورت که پس از گذشت هر ده الی پانزده دقیقه از فیلم یک صفحه متن شامل آن‌چه که در فیلم رد و بدل شده بود بر صحنه نمایش داده می‌شد، از آن‌جا که در آن مان آمار افراد بی‌سواد جامعه بالا بود باز هم حضور یک فرد با سواد که توانایی خواندن متن را برای سایرن داشته باشد در سالن اکران فیلم الزامی بود. باتوجه به مشکلات موجود ورود هنر دوبلاژ در ايران با استقبال بسيار گرم دست اندر کاران صنعت فيلم و سينما و همچنين علاقه‌مندان به اين هنر مواجه شد .

 

صدا چیست؟

در علم فیزیک پاسخ به سوال صدا چیست این است که صدا، صوت و یا موج صوتی، از انواع انرژی‌ها است که از تحرک ذرات ماده نیز تشکیل شده است؛ به این گونه که یک ذره با حرکت خود ذره‌ای دیگر را به حرکت درمی‌آورد، به همین تریب است که صوت نشر پیدا می‌کند. درواقع صدا ارتشاعی است که توسط حس شنوایی انسان درک می‌شود. انسان‌ها معمولا اصواتی را که در هوا متحرک است، می‍‌شنود؛ اما صدا می‌تواند در گاز، مایع و حتی جامدات حرکت کند. بنابراین صدا بر خلاف امواج دیگر مانند نور و گرما نمی‌تواند در خلا وجود داشته باشد و این بدین معناست که اگر بر سطح ماه انفجاری روی دهد، صدای آن شنیده نخواهد شد.

 

سرعت صوت چگونه است؟

سرعت صوت در جامدات، به دلیل تراکم زیاد مولکول‌ها، بیشتر از مایعات و در مایعات بیشتر از گازها است.

از واحد دسی‌بل نیز برای اندازه گیری شدت صوت استفاده می‌کنند. محدودهٔ شنوایی انسان بین 20 تا 20000 هرتز است. ویژگی‌های صدا شامل از بسامد، طول موج، دامنه و سرعت است. از لحاظ فیزیکی، صدا ارتعاش مکانیکی یک محیط الاستیک گازی، مایع و یا جامد است. صدا شکلی از انرژی مکانیکی است که هنگامی که ذرات در اطراف موقعیت تعادل خود نوسان کنند، تولید می‌شود. انتشار صوت درهوا زمانی رخ می‌دهد که یک منبع صدا، معمولا یک شی تحت تاثیر ارتعاشی مکانیکی موجب می‌شود مولکول‌های چسبیده یه سطح آن در اطراف موقعیت خود نوسان کنند. با توجه به خاصیت ارتجاعی هوا، صدا از طریق هوا و با استفاده از نوسانات پی‌در‌پی که از همسایه ذرات الاستیک ساطع می‌شود انتقال یافته و یک موج صوتی به طور پیوسته در حال پیشرفت است.

ویژگی‌های فن بیان

کتاب صوتی چیست؟

عاشقان واقعی کتاب از هر فرصتی برای ورود به این دنیای جادویی استفاده خواهند کرد همین امر سبب شده است که کتاب صوتی جایگاه قابل توجهی درمیان مخاطبان به دست آورد و روز به روز بر تعداد علاقه‌مندان آن افزوده می‌شود.

کتاب صوتی و یا کتاب گویا متن کتابی است که توسط یک یا چند گوینده روایت می‌شود و به صورت فایل صوتی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد. برخی مواقع نویسنده با صدای خود کتاب را می‌خواند و گاهی گویندگان حرفه‌ای این کار را انجام می‌دهند.

تاریخچه کتاب صوتی

قدمت کتاب صوتی به سال 1931 برمی‌گردد که در آن سال کنگره‌ی آمریکا نیز برنامه کتاب سخنگو را در دستور کار خود قرار داد. این پروژه که با عنوان کتاب برای نابینایان شروع به کار کرد؛ در ابتدا در راستای کمک به آن‌ها برای مطالعات صورت گرفت. بنیاد نابینایان اولین‌بار ساخت کتاب صوتی را در سال 1932 شروع کرد و سال بعد برای اولین‌بار به تولید انبوه رسید. در سال 1933 جی. پی هارینگتون که در حوزه‌ی مردم شناسی فعالیت می‌کرد، آمریکای شمالی را پیمود تا تاریخ ماقبل آمریکای بومی را در دیسک‌های آلومینیومی و با استفاده از گرامافونی که با برق اتومبیل کار می‌کرد، ضبط کند.

کتاب صوتی سنت قصه‌گویی را که هارینگتون سال‌ها پیش تحقیقاتی درخصوص آن انجام داده بود، زنده می‌کرد. تا سال 1935 که کنگره تصویب کرد کتاب‌های صوتی برای نابینایان به صورت رایگان نیز ارسال می‌شود، این پروژه‌ برای نابینایان بزرگسال به ور جدی دنبال می‌شد. ابتدا برخی از کتاب‌های آموزشی و درسی بر روی کاست پیاده‌سازی شد و به دنبال آن کتاب‌های ادبی و داستان و حکایات ارائه شدند. بدین ترتیب کتاب صوتی بیش از پیش جایگاه خود را درمیان مردم پیدا کرد و طرفداران بسیاری یافت.